Nobicon hjælper med implementering af produkter til nye niveauer

Om Nobicon

Hos Nobicon arbejder vi med produkter og producenter indenfor mange forskellige forretningsområder. Vi tilbyder vores viden og hjælper med afsætning/implementering på det Skandinaviske og Europæiske marked. Vi har stor fokus på miljø venlige produkter, miljøvenlighed og bæredygtighed er vigtigt for os og for de samarbejdspartnere vi arbejder med. Vi skal behandle vores omverden med respekt. 

Vi har hovedkontor i Hillerød, hvor vi sidder i skønne omgivelse tæt på Hillerød slot.  Vi har altid kaffe på kanden og er klar til at møde dig og din ide og hjælpe med til at føre den ud i verden.

Vores vision

Vores vision er at blive en ”state of the art” konsulentvirksomhed, vi vil være en nøgle spiller inden for direkte investering, & virksomheds rådgivning, vi vil være med til at udvikle virksomheder både på det danske og internationale marked, samt udnytte vores styrker og skabe værdi i de virksomheder vi samarbejder med.

Vores mission

Vores mission er at skabe samfundsøkonomisk vækst, bæredygtig, diversifikationsstrategier, og gennemføre innovative projekter samt  strategiske partnerskaber.

Vores værdier​

Vores virksomhedsværdier er de grundlæggende søjler, der guider os i den rigtige retning, og som inspirerer os til at nå vores mål.

​Hos Nobicon er disse værdier de vigtigste essenser for vores vækst og succes:

Fremragende

Vi bestræber os på at være fremragende i alt, hvad vi gør, og drev til kontinuerlig forbedring og leverer kvalitetsresultater.

Integritet

Vi handler med de højeste etiske principper, både som en organisation og som enkeltpersoner.

Loyalitet

Med vores høje selvtillid opnår vi vores mål gennem et gennemsigtigt engagement.

Innovation og effektivitet

Vi udforsker og forvandler kreativ og innovativ tænkning til virkelighed, hvilket gør forretningen mere effektiv.

Mennesker

Vi ser potentialet og belønner den med succes.
Vi er slet ikke bange for at udforske nye områder og nye muligheder.

Trusted Hands Behind Us

Vores projekter

Kontakt

Slotsgade 65 B, 3400 Hillerød, Denmark
+45 70 24 60 70
info@nobicon.dk

Scroll to Top